Vragen? Bel ons nu: 036 200 22 12

Maandag t/m zondag 09:00 – 21:00 uur

Koelkast verhuizen

Een koelkast verhuizen is een hele klus, want hij moet goed worden behandeld en vervoerd zodat er geen schade ontstaat. Vertrouw daarom op de ervaren professionals van Verhuisbedrijf Almere voor uw koelkast verhuizingen.

Personeel met jaren ervaring

Volledig stressvrij verhuizen
Van A tot Z geregeld

Ervaren verhuizers helpen met uw koelkast verhuizen

Ons team van verhuizers heeft jarenlange ervaring in het veilig verhuizen van koelkasten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw koelkast zonder krassen of deuken van de ene naar de andere plaats te brengen. Onze verhuizers zijn professioneel en betrouwbaar en beschikken over alle nodige hulpmiddelen en expertise om ervoor te zorgen dat uw koelkast in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt.

30%

Korting

De beste manier om een koelkast ver verhuizen

Tijdens het verhuizen, neemt ons team van verhuizers de tijd om uw koelkast goed vast te zetten om de veiligheid ervan te garanderen. Wij gebruiken speciale banden en verhuisdekens om de koelkast op zijn plaats te houden, zodat het risico van schade tijdens het vervoer tot een minimum wordt beperkt. Door als u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt, kunt u erop vertrouwen dat uw koelkast in perfecte staat bij u thuis aankomt.

Voor een gemakkelijke en veilige verhuizing belt u Verhuisbedrijf Almere. Ons team beschikt over alle vaardigheden, ervaring en middelen die nodig zijn om uw apparaten snel en veilig te vervoeren, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte of om uw verhuizing te plannen met onze ervaren verhuizers! Wij helpen u graag om uw koelkast veilig en efficiënt op de plaats van bestemming te krijgen!

Tips voor het verhuizen van een koelkast

Onderstaand vindt u enkele tips om uw koelkast voor te bereiden op een verhuizing:

– Maak de hele koelkast leeg en zorg ervoor dat er geen voedsel achterblijft.
– Haal alle laden en schappen aan de binnenkant eruit en pak ze apart in.
– Maak de koelkast van binnen en van buiten schoon voordat u hem verplaatst.
– Zet de deuren van de koelkast goed vast met plakband of spanbanden.
– Plaats stukken karton tussen de deur en de handgrepen om krassen te voorkomen.

Vertrouw op Verhuisbedrijf Almere voor al uw koelkast verhuizingen! Onze verhuizers zijn ervaren professionals die precies weten hoe ze een koelkast veilig moeten vervoeren zodat er geen schade ontstaat tijdens het transport. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

365 dagen per jaar beschikbaar

Goedkoopste verhuisservice

Professionele verhuizers