Vragen? Bel ons nu: 036 200 22 12

Maandag t/m zondag 09:00 – 21:00 uur

Piano verhuizing

Als het om piano verhuizingen gaat, vertrouwt u op de experts van Verhuisbedrijf Almere! Ons ervaren team van verhuizers heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vervoeren van piano’s naar elke bestemming. Wij begrijpen hoe delicaat en waardevol elk instrument is, dus we besteden extra zorg aan de behandeling van uw instrument.

Personeel met jaren ervaring

Volledig stressvrij verhuizen
Van A tot Z geregeld

Een uitmuntende service

Onze toewijding aan een goede klantenservice onderscheidt ons van andere verhuisbedrijven. Ons personeel neemt de tijd voor elke verhuizing, voor welk vorm dan ook, om ervoor te zorgen dat uw piano veilig wordt verhuisd. Wij werken met u samen bij elke stap om een verhuisplan op te stellen dat is afgestemd op uw instrument en zijn speciale behoeften.

Kies Verhuisbedrijf Almere voor een soepele, stressvrije verhuizing van uw piano! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons team uw verhuizing realiseren. Laat ons al het zware werk doen terwijl u achterover leunt, ontspant en geniet van de verhuizing. Bel nu!

30%

Korting

De juiste hulpmiddelen voor een piano verhuizing

Wij gebruiken gespecialiseerde hulpmiddelen en apparatuur voor het verhuizen van piano’s, zoals op maat gemaakte kratten en transportwagens met de juiste bescherming. Dit zorgt ervoor dat uw piano veilig en wel wordt afgeleverd bij zijn nieuwe thuis.

Hoe gaat een piano verhuizen in zijn werk?

Tijdens een piano verhuizen maakt ons team gebruik van professionele bescherming om schade te voorkomen tijdens het transport. Vervolgens verpakken en beveiligen wij de piano indien nodig met beschermende dekens, riemen en andere materialen. Onze ervaren verhuizers zijn goed getraind in de juiste behandeling van dergelijke voorwerpen, zodat een veilige levering is gegarandeerd. Na het ophalen wordt uw piano in een van onze vrachtwagens naar de nieuwe woning vervoerd. Bij aankomst laden wij de piano zorgvuldig uit en zetten hem op de gewenste plaats. Tot slot verwijderen wij alle verpakkingsmaterialen en bieden u een gratis inspectie aan voor uw gemoedsrust.

Kies Verhuisbedrijf Almere voor uw volgende piano verhuizing! Wij bieden professionele service tegen een betaalbare prijs, zodat u sneller weer kunt genieten van uw piano.

365 dagen per jaar beschikbaar

Goedkoopste verhuisservice

Professionele verhuizers