Vragen? Bel ons nu: 036 200 22 12

Maandag t/m zondag 09:00 – 21:00 uur

Seniorenverhuizing

Bij ons verhuisbedrijf begrijpen we dat senioren unieke behoeften hebben en speciale zorg nodig hebben bij hun verhuizing. Ons team van professionals heeft de nodige ervaring en expertise om een seniorenverhuizing succesvol en stressvrij te laten verlopen.

Personeel met jaren ervaring

Volledig stressvrij verhuizen
Van A tot Z geregeld

Een stressvrije verhuizing

Ons doel is ervoor te zorgen dat senioren een gemakkelijke, veilige en stressvrije overgang hebben naar hun nieuwe huis. Wij beschikken over de middelen om zelfs de moeilijkste verhuizingen aan te pakken, van het inpakken van delicate voorwerpen zoals antiek of glaswerk tot het regelen van geschikte vervoer van groot meubilair. Wij zullen er alles aan doen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verhuisdiensten voor senioren!

30%

Korting

De maatregelen tijdens een seniorenverhuizing

Wij nemen extra maatregelen om ervoor te zorgen dat bij elke verhuizing alle veiligheidsmaatregelen worden genomen, en bieden indien nodig extra hulp bij het inpakken, uitpakken, demonteren/monteren van meubilair en het organiseren van spullen in de nieuwe woning of opslagplaats. Wij regelen ook passend vervoer om u veilig van uw oude huis of appartement naar uw nieuwe te brengen.

Als u ons kiest voor uw seniorenverhuizing, kunt u erop vertrouwen dat elk aspect van uw verhuizing met zorg en aandacht wordt behandeld. Ons team van ervaren en toegewijde professionals biedt u de ondersteuning en hulp die u nodig hebt om uw verhuizing tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen!

Wij kijken ernaar uit u te helpen uw nieuwe hoofdstuk in het leven met gemak en vertrouwen te beginnen. Laat ons het zware werk doen, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw nieuwe huis of appartement. Neem vandaag nog contact op voor een gratis verhuisofferte!

Wat komt er allemaal kijken bij een seniorenverhuizing

Tijdens een seniorenverhuizing zullen wij:
– Een gratis consultatie geven om de details van uw verhuizing te bespreken
– Een geïndividualiseerd plan opstellen op maat van uw behoeften
– Inpakken, inladen en uitladen van uw spullen
– Meubels die tijdens de verhuizing uit elkaar zijn gehaald weer in elkaar zetten
– Coördineren van transportdiensten voor grote voorwerpen
– Indien nodig kortstondige opslag regelen
– U helpen bij het inrichten van uw nieuwe woning.

Bij ons verhuisbedrijf begrijpen we dat elke seniorenverhuizing anders is en speciale zorg vereist. Wij werken met u samen aan alle aspecten van de verhuizing, zodat u zich tijdens het hele proces vol vertrouwen en op uw gemak voelt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verhuisdiensten voor senioren!

365 dagen per jaar beschikbaar

Goedkoopste verhuisservice

Professionele verhuizers