Vragen? Bel ons nu: 036 200 22 12

Maandag t/m zondag 09:00 – 21:00 uur

Spoedverhuizing

Heeft u haast met een verhuizing? Moet u zo snel mogelijk verhuizen? Verhuisbedrijf Almere is er om u te helpen! Ons team van professionele verhuizers kan snel en efficiënt dringende verhuisdiensten leveren.

Personeel met jaren ervaring

Volledig stressvrij verhuizen
Van A tot Z geregeld

Snel verhuizen met een goede service

Wij begrijpen dat er soms onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden en dat u snel moet verhuizen. Daarom bieden wij verhuisdiensten voor dezelfde dag, speciaal afgestemd op uw behoeften en tijdlijn. Wij beschikken over de ervaring, de middelen en de mankracht om elke klus aan te pakken, van appartementen met één slaapkamer tot grote huizen of kantoren.

30%

Korting

Wij begeleiden u met iedere stap tijdens een spoedverhuizing

Onze vriendelijke medewerkers staan u bij elke stap van het proces terzijde, van het inpakken en laden van de dozen tot het vervoer en het uitladen op de nieuwe locatie. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, leun achterover en ontspannen terwijl onze ervaren verhuizers al het werk voor u doen. Bovendien gebruiken wij de nieuwste apparatuur en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw verhuizing zo veilig en efficiënt mogelijk verloopt.

Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact op met Verhuisbedrijf Almere en laat ons de stress van uw spoedverhuizing wegnemen! Wij garanderen een snelle, betrouwbare en veilige service, hoe snel u ook moet verhuizen. Neem nu contact op en laat ons uw volgende verhuizing in een handomdraai uitvoeren!

Aandachtspunten tijdens een spoedverhuizing

Als u haast hebt om te verhuizen, kan het gemakkelijk zijn om belangrijke aspecten van uw verhuizing over het hoofd te zien. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

– Zorg voor de nodige documentatie voor uw nieuwe huis of kantoor
– Maak een inventarislijst en controleer dubbel of alle spullen zijn ingepakt voordat u ze inlaadt
– Houd contactgegevens voor noodgevallen bij de hand
– Vergeet niet de dozen te labelen met de inhoud en de bestemming ervan
– Vergeet niet de nutsbedrijven en andere lokale diensten op de hoogte te brengen van de verhuizing
– Een verhuisverzekering wordt aanbevolen als u gebruik maakt van een professionele verhuisdienst
Verhuisbedrijf Almere heeft alles voor u geregeld. Ons ervaren team zal elk detail van uw dringende verhuizing snel en efficiënt afhandelen

365 dagen per jaar beschikbaar

Goedkoopste verhuisservice

Professionele verhuizers