Vragen? Bel ons nu: 036 200 22 12

Maandag t/m zondag 09:00 – 21:00 uur

Verhuischecklist

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan is een verhuischecklist slim om bij u te houden. Zo kunt op gemakkelijk en stressvrij alles inpakken zonder dat u dingen vergeet. In deze checklist vindt u tips en tricks die u kunnen helpen bij het verhuizen.

Personeel met jaren ervaring

Volledig stressvrij verhuizen
Van A tot Z geregeld

Vroeg inpakken

Begin met inpakken zodra u weet dat u gaat verhuizen. Dit voorkomt chaos op het laatste moment en vermindert uw stress wanneer de verhuisdatum nadert. Begin met spullen die u niet vaak gebruikt, zoals seizoenskleding, boeken, decoraties en andere niet-essentiële zaken.

Label uw dozen

Label elke doos met de inhoud en de kamer waar hij thuishoort in uw nieuwe huis. Kleurcode-etiketten of etiketten stiften zijn een goede manier om ervoor te zorgen dat de dozen tijdens uw verhuizing georganiseerd blijven.

Verzamel op tijd verhuisbenodigdheden

Zorg ervoor dat u alle benodigdheden voor de grote dag verzamelt, zoals plakband, noppenfolie, markers voor het labelen van dozen en nietpistolen. U kunt ook wel eens gratis verhuisdozen krijgen bij uw plaatselijke drukkerij.

30%

Korting

Pak een “eerste dag”-doos in

Pak een draagtas in met spullen die u de eerste dagen nodig hebt, zoals toiletartikelen, snacks, keukengerei en belangrijke documenten. Zo hoeft u bij aankomst in uw nieuwe huis niet door dozen vol spullen te zoeken.

Regel vervoer

Begin te kijken naar verschillende verhuisbedrijven en huurwagens indien nodig. Zorg ervoor dat u deze vooraf reserveert om ongemak op de dag van de verhuizing te voorkomen. Bekijk ook zorgvuldig hun beleid en voorwaarden voordat u iets ondertekent.
Ruim op voordat u vertrekt:

Zorg ervoor dat alles schoon en netjes is voordat u vertrekt. Veeg, dweil en stofzuig elke kamer om ervoor te zorgen dat deze klaar is voor de nieuwe bewoners. Gooi rommel weg of doneer spullen die u niet meer nodig hebt.

Wijzig uw adres

Vergeet niet uw adres te wijzigen bij alle relevante instanties (postkantoor, banken enz.), familie, vrienden en werkgevers. U moet hen ook op de hoogte brengen van andere wijzigingen in verband met uw verhuizing, zoals uw telefoonnummer of e-mailadres.

Maak een inventaris op

Maak een inventarislijst van alle spullen die u in elke doos inpakt, zodat u gemakkelijk kunt bijhouden wat er in elke doos zit. Dit zal helpen als er iets verloren gaat of beschadigd raakt tijdens de verhuizing.

Dit zijn enkele essentiële tips om uw verhuizing zo stressvrij en georganiseerd mogelijk te laten verlopen.

365 dagen per jaar beschikbaar

Goedkoopste verhuisservice

Professionele verhuizers