Vragen? Bel ons nu: 036 200 22 12

Maandag t/m zondag 09:00 – 21:00 uur

Verhuislift Almere

30%

Korting

Wanneer is een verhuislift nodig?

Een verhuislift is nodig om de lastigere verhuizingen te laten slagen. Woningen waarbij het woongedeelte niet op de begane grond zit, maar op de eerste verdieping bijvoorbeeld, kunnen baat gebruiken bij een verhuislift. Ook bij woningen in kleine straatjes kan een verhuislift heel nuttig zijn. Grote meubels passen soms gewoonweg niet door de deur, maar kunnen met behulp van een verhuislift wel via het raam of het balkon naar binnen worden gebracht. Zo kunnen de spullen veel sneller het huis in of uit worden gebracht. Dit scheelt veel tijd en geld. Los van hoe de woning eruit ziet, wordt het zeker aangeraden om een verhuislift te huren als er veel zware meubelstukken moeten worden verhuisd. Op deze manier kan het een stuk veiliger en makkelijker worden gedaan.

Waarom is het handig om een verhuislift te huren?

Een verhuislift gebruiken voor een verhuizing brengt veel voordelen met zich mee.

  • Mogelijke schade aan spullen of muren kan worden voorkomen met een verhuislift, omdat meubels dan niet constant naar binnen of buiten worden gebracht langs smalle openingen en hoeken.
  • Er kan veel tijd worden bespaard. Met een lift kunnen meubels direct omhoog worden getild. Dit bespaart veel tijd en zeker als het om een verhuizing gaat naar of van een hoge flat. Een verhuislift is dan veel sneller dan een verhuizer die constant met een kleine lift naar boven en beneden moet.
  • Grote en bijzondere meubelstukken kunnen veel makkelijker worden verplaatst. Hierbij kan gedacht worden aan grote hoekbanken, grote eettafels en antieke kasten.
    Als de woning of het appartementencomplex helemaal geen lift bevat, kan een verhuislift goed van pas komen.
  • Het is een zorg minder als u het verplaatsen van uw meubels en spullen kunt overlaten aan ervaren verhuizers.
  • Er hoeft veel minder fysieke inspanning worden gedaan als er gebruik wordt gemaakt van een verhuislift.
Verhuislift Almere

365 dagen per jaar beschikbaar

Goedkoopste verhuisservice

Professionele verhuizers